5 x tomatsuppe med basilikum
Vand, tomat (70%), tomatjuice og surhedsregulerende middel: citronsyre (E-330)(30%), FLØDE; emulgator: E471; stabilisator: karagen. homogeniseret., purérede gulerødder 92 %, vand, løg, tomater, salt.(4%), 49% grønsagsbouillon (afkog af; vand, grønsager (løg, gulerod, porre, SELLERI, fennikel), timian, løvstikke, sort peber, laurbærblad, salt), 19% rehydreret grønsagspulver (løg, pastinak, persillerod, gulerod, porre, champignon, tomat, hvidløg), salt, sukker, aroma, modificeret stivelse, eddike, persilleekstrakt, stabilisator (xanthangummi)., rapsolie, salt, vand, hvidløg 18 %, salt, sukker, maltodextrin, vegetabilsk olie (palme), eddike, fibre fra citrusskal, aroma, fortykningsmiddel (xanthangummi)., sukker, gelantine baseret på kvæg, hallalcertificeret, basilikum, peber, sort, majsstivelse
Næringsindhold per 100 gr.:
Energi 234kJ / 56kcal
Fedt 4,0g
Heraf mættede fedtsyrer 2,2g
Kulhydrat 3,7g
Heraf sukkerarter 3,2g
Protein 1,0g
Salt 0,89g
5 x jordskokkesuppe med timian
Vand, jordskokker (88 %), vand, rapsolie og antioxidationsmiddel (citronsyre), FLØDE; emulgator: E471; stabilisator: karagen. homogeniseret., løg, 49% grønsagsbouillon (afkog af; vand, grønsager (løg, gulerod, porre, SELLERI, fennikel), timian, løvstikke, sort peber, laurbærblad, salt), 19% rehydreret grønsagspulver (løg, pastinak, persillerod, gulerod, porre, champignon, tomat, hvidløg), salt, sukker, aroma, modificeret stivelse, eddike, persilleekstrakt, stabilisator (xanthangummi)., vand, hvidløg 18 %, salt, sukker, maltodextrin, vegetabilsk olie (palme), eddike, fibre fra citrusskal, aroma, fortykningsmiddel (xanthangummi)., salt, peber, sort, timian
Næringsindhold per 100 gr.:
Energi 277kJ / 66kcal
Fedt 4,8g
Heraf mættede fedtsyrer 2,9g
Kulhydrat 4,3g
Heraf sukkerarter 1,8g
Protein 0,9g
Salt 0,55g
5 x gulerodssuppe med lime og ingefær
Vand, purérede gulerødder 92 %, vand, FLØDE; emulgator: E471; stabilisator: karagen. homogeniseret.(10%), løg, 49% grønsagsbouillon (afkog af; vand, grønsager (løg, gulerod, porre, SELLERI, fennikel), timian, løvstikke, sort peber, laurbærblad, salt), 19% rehydreret grønsagspulver (løg, pastinak, persillerod, gulerod, porre, champignon, tomat, hvidløg), salt, sukker, aroma, modificeret stivelse, eddike, persilleekstrakt, stabilisator (xanthangummi).(3%), linser, salt, vand, hvidløg 18 %, salt, sukker, maltodextrin, vegetabilsk olie (palme), eddike, fibre fra citrusskal, aroma, fortykningsmiddel (xanthangummi)., ingefær, rapsolie, lime saft fra koncentrat, konseveringsmiddel: (E223. Indeholder SULFITTER), majsstivelse
Næringsindhold per 100 gr.:
Energi 243kJ / 58kcal
Fedt 4,2g
Heraf mættede fedtsyrer 2,3g
Kulhydrat 3,6g
Heraf sukkerarter 2,1g
Protein 1,1g
Salt 1,1g
Holdbarhed: 4 dage fra levering. Produktet opbevares på køl. Max 3 måneder i fryseren
Livsstilskassen uge 42 (14. - 20. okt)
Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med tunsalat og salat
Aften: Falafler med kartofler, hummus og gulerødder
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med spinat & ost med rugbrød og tomater
Middag: Rødbedesalat med bulgur og kylling
Aften: Chili con carne med vilde ris, cremefraiche og gnavegrønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Italienske kødboller med pasta og tomatsauce
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Hvedekernesalat med broccoli, mango og kylling
Aften: Veggie bites med kartofler, sauce tatare og romanescokål
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med basilikum, hvidløg og grillet peberfrugt
Aften: Butter chicken med bulgur og chutney
Livsstilskassen uge 43 (21. - 27. okt)
Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Chiagrød med kokos og mango
Middag: Sandwich med falafler og haydari
Aften: Jordskoksuppe med kylling og brød
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med kartoffel, hertil rugbrød og tomater
Middag: Grøn bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Pasta med soltørrede tomater, spinat og kylling
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Mexicansk salat med kylling, avokado og sorte bønner
Aften: Mongolian beef med bulgur og wok grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Quinoasalat med tomat, squash og kylling
Aften: Italiensk Lasagnette med bolognese og bechamel
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Skyr med solbærtopping
Middag: Pastasalat med kylling, rød pesto,majs og feta
Aften: Kalkunfrikadeller med vilde ris, gul tomatsauce og broccoli.
Livsstilskassen uge 44 (28. okt - 3. nov)
Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Peanutbuttergrød med chokolade
Middag: Sandwich med kylling og haydari
Aften: Chicken Tikka Masala med brune ris og grønt
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Omelet med kartoffel og tomater
Middag: Linsesalat med gulerod, rødbede og grønkål
Aften: Falafler med hummus og bulgursalat
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med æblekompot
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Stegt kyllingebryst med kartofler, paprikasauce og ærter
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med mandler hertil ciabatta og tomat
Middag: Bulgursalat med mango og edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Spaghetti bolognese
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Fersken yoghurt med paleomüsli
Middag: Pastasalat med kylling og feta i karrydressing
Aften: Kylling med orientalsk sauce, vilde ris og broccoli
Livsstilskassen uge 45 (4. - 10. nov)
Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med havre, rug og tranebær
Middag: Sandwich med pulled chicken, salat og tomatrelish
Aften: Mousakka med oksekød og grøntsager
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med grillede peber, ærter og tomat
Middag: Rustik salat med mandler og hvidløgsdressing
Aften: Fiskefrikadeller med kartofler, urtedresing og grønne grøntsager
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kefir med stenalder müsli
Middag: Hvedekernesalat med falafler
Aften: Kylling i gul karry med grøntsager hertil ris
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Rugbolle med gulerod og rosin hertil og tomat
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Kyllingefilet med pasta, grøn sauce og broccoli
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Kalkunfrikadeller med hvidløgsbagte rodfrugter og skysauce