Skab mere tid til dig selv og dem du holder af med BetterFeast

Historien bag BetterFeast startede i 2015 med én simpel, men kraftfuld drøm om, at tilbyde folk velsmagende måltider uden besværet ved indkøb og madlavning. Vores eventyr begyndte med en visionær tanke om, at transformere måden, mennesker med en travl hverdag oplever måltider. Den vision blev grobunden til at skabe den nemmeste måltidskasse.

Grundlæggelsen af BetterFeast var intet mindre end et løfte om at bringe variation, og velsmag ind i dit hjem. De første dage var præget af ambition og beslutsomhed, men også udfordringer, der skulle overvindes.

At balancere den fine linje mellem lækker smag og upåklagelig bekvemmelighed krævede mere end blot passion; det krævede en ubøjelig vilje til at forny og perfektionere. Det har altid været vores mission at levere en enkel og bekvem løsning til måltider, og det har aldrig ændret sig.

Rejsen mod Bedre Måltider

Hver fejltagelse og hver succes, har formet BetterFeast til det, vi er i dag: En kilde til bekvemmelige og velsmagende måltider, der letter byrden af dagligdagens travlhed. Det er grunden til at vi i dag befinder os i flere lande og ikke har nogen planer om at stoppe udviklingen.

Vores historie er dog ikke kun resultatet af én persons arbejde. Den er vævet sammen med historierne om det utrolige team, der står bag BetterFeast. Det krævede et samarbejde, en familie af dedikerede sjæle, hvis engagement og kreativitet har været afgørende for vores succes.

Vi ser frem til at fortsætte denne rejse, bringe vores vision til nye højder, og fortsat berige livet for travle mennesker overalt med hvert eneste måltid vi leverer.

Spis bedre med os

Kvaliteten af råvaren er vigtig, og her hos BetterFeast, ser vi mange gode grunde til, at kosten bør tage udgangspunkt i grønt, fuldkornsprodukter og kød fra lokale slagtere. Det handler om, at få smag og variation til at gå hånd-i-hånd uden at gå på kompromis med familielivet.

Vi stræber efter at lave menuer, der afspejler generelle madtrends. Så vores menuer vil ofte indeholde retter fra lande og kulturer i hele verden. Det kan være en indisk dhal, en marokkansk gryderet eller en thai karry. De klassiske danske retter har også en stor plads i vores hjerter. 

Variationen afspejler sig i vores menuplan, som altid byder på 13 forskellige retter at vælge imellem hver uge. Det vil sige, at uanset hvilken en måltidskasse du vælger, så er der noget for enhver smag.

Hvad siger vores kunder om BetterFeast

Klart den letteste at tilberede

“Vi har efterhånden prøvet en del forskellige måltidskasser, men den fra BetterFeast er klart den letteste at tilberede og den der har været mest velsmagende.

Birgitte

Det nemmeste og bedste madsted

“Ud af 3 afprøvede madsteder, har dette været det nemmeste og bedste. Vi har nu været kunde hos dem i mere end et år, og de har et stort udvalg, god fleksibilitet og rigtig fin service!”

Morten

Vi elsker BetterFeast hjemme hos os

“Vi elsker BetterFeast hjemme hos os, har gjort hverdagen meget nemmere. Jeg må indrømme færdigt mad, var jeg en smule skeptisk overfor men det smager over alt forventning.”

Ida

God og sund mad

“Jeg har i perioder så travlt i mit selvstændige virke, at det kniber med at få lavet god, sund mad. Derfor er jeg dybt taknemmelig for det fine koncept som BetterFeast giver mig.“

Marianne

BetterFeast har gjort livet så behageligt nemt

“BetterFeast har gjort livet så behageligt nemt for mig. Variationen i de forskellige retter har gjort at jeg ikke længere blot spiser den samme pasta-ret gennem en hel uge. Skal heller ikke bruge tid på madlavningen.”

Jonas

Aldrig har madlavning været nemmere

“Vi er ovenud begejstrede!!! Aldrig har madlavning været nemmere, risen eller pasta koges med lidt vand i ‘bøtten’ sammen med retten der lunes og vupti… så er der mad.“

Tine

Alt fra eksotisk mad til gamle danske retter

“Super nemt at kigge på hjemmesiden for at vælge retter. Der er alt fra nyt eksotisk mad til gamle danske retter. Får besked dagen før med leveringstid og besked når maden er leveret med et billede af hvor kassen stilles.”

Lotte

Fantastisk løsning for travle husstande

“Fantastisk løsning for travle husstande med 50 timers arbejde om ugen. Med BetterFeast kan vi nemlig slippe for at bruge unødvendig tid på indkøb og madlavning, og i stedet bruge den tid sammen med vores børn.”

Søren

BetterFeast Konceptet

Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed.

Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret

Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; Livsstilskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov.

Mere grønt i hverdagen

Vi har et godt samarbejde med vores grøntsagsleverandører. De er eksperter i håndteringen og vask af grønt, og derfor får man også et produkt af højere kvalitet og sprødhed.

Vi vil gerne bidrage til, at børnene får noget mere grønt at spise, og det er ikke altid, de er så begejstret for de store grønne anretninger. Hos BetterFeast har vi derfor et fokus på at få mere grønt ind i hverdagens måltider. Derfor arbejder vi efter et princip vi kalder “smugler grønt”. Vores millionbøf indeholder f.eks. næsten lige så stor mængde grøntsager som kød.

Denne tilgang betyder dog ikke, at du går på kompromis med kvaliteten. Vores måltidskasser er nemlig sammensat af råvarer, der mætter godt og tilfredsstiller smagsmæssigt. Vi tilbyder et lækkert og nemt valg, der passer perfekt ind i jeres travle livsstil.

Pak ud

Vi leverer til døren

Dansk måltidskasse

Levering i hele Danmark

Hurtig tilberedning

Et godt sted at være

Hos BetterFeast ved vi, at et stærkt team og et godt arbejdsmiljø ikke skabes uden gode forudsætninger. Derfor er alle jobfunktioner hos BetterFeast samlet i samme bygning, hvilket bringer os tættere sammen og skaber det bedst mulige arbejdsmiljø.

En af nøglerne til vores succes og fremtidige succes er at skabe en kultur baseret på gode værdier, hvor der er plads til alle. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, der fremmer udvikling, hvilket sikrer en virksomhed, der balancerer effektivitet og gode relationer.

Men hvordan opnår vi dette? Ved at kultivere en arbejdskultur, hvor sociale arrangementer og teambuilding udgør en naturlig del af hverdagen. Den grundlæggende idé er at have en arbejdsplads, hvor vi nyder at møde ind.

Vi vil gerne hjælpe

Hos BetterFeast brænder vores team for at støtte vigtige initiativer. Vi stræber efter at gøre en forskel. Vores køkken er hjertet i vores mission, men vores passion strækker sig langt ud over madlavning. Vi står sammen i kampen for at knække cancer og fremme hjertesundheden. Vores støtte til initiativer som Knæk Cancer og Hjertegalla er dybfølte og personlige, fordi vi alle kender nogen, som har kæmpet mod sygdom. Sammen kan vi gøre en forskel og vi skaber en bedre fremtid for os alle.

Vi er også stolte af vores engagement i Jesper Buch Iværksætterakademi på Niels Brock. Vores donation er rettet mod at skabe et miljø, der opmuntrer og styrker fremtidens unge iværksættere. Vi tror på, at investering i innovative idéer og unge iværksættere spiller en afgørende rolle i at forme en fremtid præget af nytænkning og vækst.

Vores tro på at påvirke samfundet positivt ved at støtte sådanne meningsfulde formål er fast. Vi vil fortsætte med at påvirke samfundet og bidrage til en bedre verden og vi opfordrer alle til at deltage i vores bestræbelser på at skabe en positiv indvirkning på samfundet. Sammen kan vi opnå bemærkelsesværdige resultater, og vi ser frem til at dele denne rejse med jer alle.