Køkken på Djursland

Spar tid på indkøb og tilberedning

Levering i hele Danmark

Nemmere hverdag

Klargjort på 2 min.

Køkken på Djursland

Spar tid på indkøb og tilberedning

Levering i hele Danmark

Nemmere hverdag

Klargjort på 2 min.

Gaveabonnement: Familiekassen

Fra: 456,00 DKK

Glæd én, du holder af, med en nemmere hverdag.

  • 5 minutters tilberedning
  • Familievenlige retter
  • Slip for indkøb, menuplanlægning, madlavning og opvask
  • Vælg mellem 13 retter hver uge
  • Gratis levering i hele landet

Gavekortet skal bruges inden for 12 måneder.

Hvad siger vores kunder om BetterFeast

Klart den letteste at tilberede

“Vi har efterhånden prøvet en del forskellige måltidskasser, men den fra BetterFeast er klart den letteste at tilberede og den der har været mest velsmagende.

Birgitte

Det nemmeste og bedste madsted

“Ud af 3 afprøvede madsteder, har dette været det nemmeste og bedste. Vi har nu været kunde hos dem i mere end et år, og de har et stort udvalg, god fleksibilitet og rigtig fin service!”

Morten

Vi elsker BetterFeast hjemme hos os

“Vi elsker BetterFeast hjemme hos os, har gjort hverdagen meget nemmere. Jeg må indrømme færdigt mad, var jeg en smule skeptisk overfor men det smager over alt forventning.”

Ida

God og sund mad

“Jeg har i perioder så travlt i mit selvstændige virke, at det kniber med at få lavet god, sund mad. Derfor er jeg dybt taknemmelig for det fine koncept som BetterFeast giver mig.“

Marianne

BetterFeast har gjort livet så behageligt nemt

“BetterFeast har gjort livet så behageligt nemt for mig. Variationen i de forskellige retter har gjort at jeg ikke længere blot spiser den samme pasta-ret gennem en hel uge. Skal heller ikke bruge tid på madlavningen.”

Jonas

Aldrig har madlavning været nemmere

“Vi er ovenud begejstrede!!! Aldrig har madlavning været nemmere, risen eller pasta koges med lidt vand i ‘bøtten’ sammen med retten der lunes og vupti… så er der mad.“

Tine

Alt fra eksotisk mad til gamle danske retter

“Super nemt at kigge på hjemmesiden for at vælge retter. Der er alt fra nyt eksotisk mad til gamle danske retter. Får besked dagen før med leveringstid og besked når maden er leveret med et billede af hvor kassen stilles.”

Lotte

Fantastisk løsning for travle husstande

“Fantastisk løsning for travle husstande med 50 timers arbejde om ugen. Med BetterFeast kan vi nemlig slippe for at bruge unødvendig tid på indkøb og madlavning, og i stedet bruge den tid sammen med vores børn.”

Søren

Glæd én, du holder af med et gaveabonnement

Findes der noget bedre end glæden ved at give? Med et gaveabonnement på Familiekassen kan du glæde én, du holder af, med en nemmere hverdag. Gaveabonnementet er fleksibelt, og du bestemmer selv, hvor mange personer og dage, det skal være til. Prisen tilpasser sig efter dine valg.

Du kender sikkert selv til hverdagens stress og jag. Det kan være svært at balancere job, fritidsaktiviteter, familieliv, huslige pligter, indkøb og madlavning, for tiden er som regel knap. Måske har du en ven eller et familiemedlem i din nærmeste omgangskreds, der trænger til en nemmere hverdag? Du kan gøre en forskel med et gaveabonnement på Familiekassen.

Gavekort på en familievenlig måltidskasse

Der er en rigtig god grund til, at Familiekassen hedder, som den gør. Retterne er nøje udvalgt med hensyntagen til små kræsne ganer, der foretrækker usynlige grøntsager og velkendte livretter. På den måde er både du og den heldige gavemodtager sikker på, at hele familien spiser med, når aftensmaden skal nydes rundt om bordet.

Vi sætter en ære i at tilberede varierede kvalitetsmåltider til dig. Derfor ser vi mod alle verdenshjørner, når vi udvikler vores opskrifter, så du kan være sikker på at få en bid af det bedste fra alle hylder. Vores dygtige kokke byder både på kødfrie retter, fiskeretter og klassiske kødretter – altid med et (næsten usynligt) grønt twist. Måltidskassen bliver naturligvis leveret lige til døren hos den heldige gavemodtager.

Vælg mellem 13 forskellige retter

Hver uge har du mulighed for at sammensætte din egen menu ud fra 13 lækre retter. Fire af de 13 retter går igen uge efter uge i et fast rul over nogle måneder. Det betyder, at du kan skabe madglæde hele vejen rundt om bordet, hvis familiens yngste er blevet smaskforelsket i retten med frikadeller, eller fruen i huset bare må have den stegte fiskefilet endnu en gang.

5 gode grunde til at købe et gaveabonnement fra BetterFeast:

  •         Oplev glæden ved at give
  •         Gør hverdagen nemmere for én, du holder af
  •         Familievenlig løsning, som både små og store elsker
  •         13 lækre retter at vælge imellem hver uge
  •         Levering lige til døren