Køkken på Djursland

Hos BetterFeast går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores måltider. Vores retter er tilberedt i vores køkken på Djursland. Det er uddannede og erfarne danske kokke, der udvikler opskrifterne og efterfølgende står bag gryderne og laver maden til alle vores trofaste kunder.

Dansk iværksætteri med vokseværk

Manden bag BetterFeast hedder Mads, og vi tør godt at sige, at der er en sket en del, fra han ene mand startede virksomheden i et par beskedne lokaler i Århus midtby i 2015. Målsætningen har dog gennem alle årene været den samme: At revolutionere den klassiske spisesituation i de danske hjem. Mindre hamsterhjul og mere tid til alt det vigtige. Vejen til målet går gennem færdigtilberedte måltider af høj kvalitet leveret i færdigpakkede måltidskasser på danskernes dørtrin.

Danske råvarer

Vi prioriterer gode råvarer fra danske producenter, hvor vi kan være sikre på, at kvalitet og velfærd er i centrum. Vi stræber efter at vælge kød fra dyr, der er opdrættet efter høje danske dyrevelfærdsstandarder, og fjerkræ, der er 100% dansk, og som er opdrættet i trygge omgivelser med adgang til rent vand og næringsrigt foder. Så vidt muligt sker slagtning, kødudskæring og forarbejdning i Danmark for at sikre den højeste fødevaresikkerhed.

Lokalt og økologisk

Vi prioriterer ikke kun danske, men også lokale råvarer. Det betyder helt lavpraktisk, at vi, når det kan lade sig gøre, vælger råvarer fra nærmiljøet tæt på vores køkken på Djursland. Vi køber fx grønt fra Gammel Estrup, hvor der dyrkes friske og naturlige grøntsager uden unødvendige sprøjtemidler. Gennem samarbejder med danske landmænd og producenter sigter vi efter, at vores råvarer er af højeste kvalitet, samtidig med at vi understøtter danske arbejdspladser og en mere bæredygtig fødevarekultur.

Smagen i fokus

Hvis du er kødspiser, så ved du også, hvor vigtigt det er for smagsoplevelsen, at kødet er mørt og ensartet. Vores kokke anvender sous vide-metoden i madlavningen, når det kan lade sig gøre. Når fødevarer tilberedes sous vide betyder det helt enkelt, at de tilberedes vakuumpakket (deraf navnet ‘sous vide’) ved en lav og meget præcis temperatur, der sikrer et mørt og smagfuldt resultat.

Kontinuerlig udvikling og innovation

Vi stræber hele tiden efter at forbedre og udvikle vores produkter, så vi kan levere den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores leverandører og eksperter i branchen for at sikre, at vi altid er på forkant med de bedste løsningen inden for fødevarekvalitet og bæredygtighed.

Pak ud

Vi leverer til døren

Dansk måltidskasse

Levering i hele Danmark

Hurtig tilberedning