Hverdagskassen

Pris fra 512,-

VÆLG MELLEM

Morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider

Mest populære

Familiekassen

Pris fra 456,-

VÆLG MELLEM

13 Forskellige retter hver uge

3-5 dages mad om ugen

2-5 personer

Livsstilskassen

Pris fra 748,-

Baseret på en 5-dages madplan

Morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider

Kickstarterkassen

Pris fra 748,-

4 UGERS Kickstarter

Livsstilskassen

3 dages smoothiekur

Træningsplan.

Smoothiekassen

Pris fra 500,-

3-dages smoothiekur - tre velsmagende og friske varianter. De kan også bruges som et mellemmåltid, eller hvis du bare er lækkersulten!

Hvad er der på menuen de næste par uger?

Se ugens menu 4 uger frem

Pak ud

Pak ud

Prik hul

Prik hul

ovn ikon

Varm op

Servér

Når vi lover dig en nemmere hverdag, så mener vi det. Hos BetterFeast får du mere end en indkøbspose på dørtrinnet. Du får færdigtilberedt mad, der er klar til servering efter en tur i ovnen. Det tager kun to minutter for dig at forberede maden, for alt, du skal gøre, er at pakke ud, prikke hul og varme op. Efter 25 minutter i ovnen er maden klar til servering. Du sparer altså ikke kun tid på planlægning og indkøb, men også på madlavning, oprydning og opvask. Det er derfor, at vi godt tør love dig, at hverdagen bliver lidt nemmere, når du vælger en måltidskasse fra os.

Slip for besværet og bestil din måltidskasse med færdigretter her

I en travl hverdag kan mange mennesker genkende udfordringen med at finde tid og energi til at lave velsmagende og varierede måltider for hele familien. Hvad kan du bedst li’? At bruge tiden på det, der betyder noget? Hvis dette lyder bekendt, kunne en måltidskasse med færdigretter måske være noget for dig.

Uanset om I er en stor familie, eller du bor alene, kan man komme ud for, at der ganske enkelt bare ikke er tid i hverdagen til at handle ind og lave mad. En måltidskasse fra BetterFeast gør det enkelt at få smagfulde og nærende måltider for hele familien, med levering direkte til din dør. Eller på madplaner, indkøb, madlavning og opvask?

Vi har lavet måltidskasser fyldt med lækre færdigretter – lige til at sætte i ovnen eller mikroovnen og varme. BetterFeast er den nemmeste måltidskasse. Vi har et ønske om at forbedre din hverdag og gøre hvert måltid til en fest – forberedelsen tager nemlig kun 5 minutter. Med vores måltidskasser, får du den nemmeste aftensmadsløsning til en travl hverdag. Læs mere om vores mad og ugens menu.

Vores måltidskasser

Med et bredt udvalg af måltidskasser hos os, kan enhver familie finde noget, der passer til deres specifikke behov. Her er et overblik over vores forskellige måltidskasser, der gør det nemt at vælge den rette for dig.

Alle kasserne indeholder aftensmad, således at du ikke skal til at lave mad, når du kommer hjem efter en lang og travl dag. Udover aftensmad tilbyder vi også måltidskasser med morgenmad, frokost og mellemmåltider, hvis du ønsker at gøre det endnu lettere for dig selv. Vi leverer måltidskasser til hele landet, og du får maden leveret lige til døren hver søndag, til 5 dage ad gangen, så du altid har friske, færdiglavede måltider til rådighed.

Levering af måltidskasse

Maden bliver naturligvis pakket ved korrekt temperatur, og den leveres i en termokasse vedlagt is, således at maden kan holde sig i transporten, før den lægges på køl. Dette gør det lettere for dig at modtage din måltidskasse, da du således ikke behøver at være hjemme på leveringstidspunktet. Termokassen tages retur, i det omfang det er muligt, men kan også afleveres til affald og bliver behandlet som genbrug.

Familiekassen

Ønsker du at have lidt mere tid med familien i løbet af ugen, kan vores Familiekasse være løsningen. Med vores Familiekasse får du færdigtilberedte livretter, som hele familien elsker, leveret til døren.

Familiekassen tilbyder aftensmad til fem dage om ugen, hvilket giver dig muligheden for at frigøre mere tid til at være sammen med familien i hverdagen. Nyd godt af at slippe for både indkøb og madlavning, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Livstilskassen

Har du et ønske om at tabe dig, spiller både kost og motion en stor rolle. Motionen kan vi ikke hjælpe dig med, men maden vil vi hellere end gerne hjælpe med. Med vores Livstilskasse bliver det nemlig lettere for dig – også i en travl hverdag.

Du får nemlig færdigtilberedte retter leveret lige til døren, som er portionsanrettet efter kalorieindtag. Du skal blot angive om du er mand eller kvinde. Ud fra denne oplysning bliver maden fremstillet med det anbefalede antal kalorier for en optimal livstilsændring.

Kaloriekontrolleret indtag

Udover kalorieindtaget, bliver der i måltidskassen, som med vores andre kasser, taget højde for, at man får den rette mængde mad. I vores Livstilskasse får du både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider til fem dage i ugen – så der er ingen undskyldning for ikke at spise varieret hele dagen.

Noget for enhver smag

Disse er blot nogle af de måltidskasser og løsninger, vi kan tilbyde dig. Vores brede udvalg af løsninger gør det muligt for de fleste at finde den helt rette måltidskasse, der tilbyder lige netop de retter, de ønsker, om det er til den enkelte eller hele familien. Vi ser frem til at tilberede og levere mad til dig. Se vores udvalg her.