Det har aldrig været nemmere at vælge retter.

Hent BetterFeast-appen i din foretrukne app store, så I hver uge kan vælge jeres retter på få sekunder.

Vi anbefaler

Deklaration

Familiekassen uge 18 (28. apr - 4. maj)

Ret 1

Kalkunfrikadeller serveret med mexicomarinerede kartofler og squash mix.

Ret 2

Madpandekage med karry kylling, serveret med pasta, tomatsauce og frisk salat. Pandekager lunes 10 min. og samles med fyld. Vær OBS på holdbarhed på frisk salat!

Ret 3

Gammeldags karbonade serveret med stuvede ærter/gulerødder og kartofler.

Ret 4

Karry kål med oksekød, serveret med vilde ris og toppet med cashewnødder.

Ret 5

Stegt kyllingebryst serveret med pasta og grøn sauce med broccoli og spinat.

Ret 6

Pizza med kylling og tomatsovs, toppet med kold parmesanost, pesto og ruccola, serveret med grove fritter. Vær OBS på holdbarhed på frisk salat!

Ret 7

Grøntsagschili med bønner, kikærter og spinat, serveret med brød og creme fraiche.

 

Ret 8

Fiskefrikadeller med kartofler, dildsauce og kogt broccoli. Denne ret har kortere holdbarhed pga. fisk!

 

Ret 9

Pulled pork burger med coleslaw, serveret med grove fritter.

 

Ret 10

Mormors boller i karry serveret med ris og gnave gulerødder.

 

Ret 11

Klassisk sprød fiskefilet, serveret med kartofler og persillesauce. OBS. Denne ret har kortere holdbarhed pga. fisk!

 

Ret 12

Klassisk hakkebøf med kartofler, skysauce, bløde løg og syltede rødbeder.

 

Ret 13

Beef shahi korma med oksestrimler, serveret med bulgur og creme fraiche.

 

Ret 14

Stegt kyllingelårfilet, serveret med kartoffelbåde, indisk karry og hvidløgsbagte rodfrugter.

 

Ret 15

Bolognese serveret med pasta, parmesan og tomater.

 

Ret 16

Svenske kødboller med kartoffelmos, flødesauce, tyttebær og agurksalat.

 

Ret 17

Pølsestroganoff med kyllingepølser, serveret med ris og gnave gulerødder.

Familiekassen uge 19 (5. - 11. maj)

Ret 1

Kyllingespyd serveret med stegte kartofler, kold karry/mango dressing og frisk salat. Vær OBS på holdbarhed på frisk salat!

Ret 2

Oksekødboller i cremet tomatsauce serveret med pasta og toppet med parmesan.

Ret 3

Mormors boller i karry serveret med ris og æblekompot

Ret 4

Kalkunfrikadeller serveret med stuvet sommergrønt og kogte kartofler.

Ret 5

Klassisk hamburgerryg serveret med flødekartofler og broccoli.

Ret 6

Forårsruller med oksekød, serveret med ris, sur/sødsauce og wokgrønt.

Ret 7

Linse bolognese serveret med pasta, parmesan og en sprød salat. Vær OBS på holdbarhed på frisk salat!

 

Ret 8

Fiskefrikadeller serveret med kartofler, sauce hollandaise og gnave gulerødder.

 

Ret 9

Bearnaise burger med syltede rødløg og sprød salat, serveret med kartoffelbåde. Vær OBS på holdbarhed på frisk salat!

 

Ret 10

Kylling i kokos med grillet peberfrugt, rødløg, gulerod og forårsløg, serveret med basmatiris og nøddetopping.

 

Ret 11

Sprød fiskefilet, serveret med kartofler og persillesauce. OBS: Denne ret har kortere holdbarhed pga. fisk!

 

Ret 12

Klassisk hakkebøf med kartofler, skysauce, bløde løg og syltede rødbeder.

 

Ret 13

Gammeldags karbonade, serveret med stuvede ærter/gulerødder og kogte kartofler.

 

Ret 14

Stegt kyllingelårfilet, serveret med kartoffelbåde, indisk karry og hvidløgsbagte rodfrugter.

 

Ret 15

Bolognese serveret med pasta, parmesan og tomater.

 

Ret 16

Svenske kødboller med kartoffelmos, flødesauce, tyttebær og agurksalat.

 

Ret 17

Pølsestroganoff med kyllingepølser, serveret med ris og gnave gulerødder.

Familiekassen uge 20 (12. - 18. maj)

Ret 1

Gyros marineret kyllingeinderfilet serveret med kartofler i olie, tzatziki og brød.

Ret 2

Pasta Bolognese med parmesan og salat. Vær OBS på holdbarhed på frisk salat!

Ret 3

Klassisk hakkebøf med kartofler, skysauce, bløde løg og syltede rødbeder.

Ret 4

Mørbradgryde med svinemørbrad, pølser og bacon, serveret med ris og brød.

Ret 5

Frikadeller serveret med stuvet hvidkål og kogte kartofler.

Ret 6

Pizza med kartoffel, syltede svampe, creme fraiche og syltede rødløg, serveret med pink slaw af rødbede og rødkål.

Ret 7

Indisk dahl med røde linser, serveret med mynte raita og brød.

 

Ret 8

Fiskefrikadeller, serveret med kogte kartofler, kold urtedressing og ananas/rød peber chutney.

 

Ret 9

Sloppy Joe burger med coleslaw, revet cheddar og agurkesalat, serveret med grove fritter.

Familiekassen uge 21 (19. - 25. maj)

Ret 1

Oksefrikadeller serveret med kartofler, sauce bearnaise og grønt.

Ret 2

Pasta a la Carbonara med kylling og champignon, serveret med gnave gulerødder.

Ret 3

Kalkunfrikadeller, serveret med kogte kartofler, skysauce, broccoli og ananas/rød peber chutney.

Ret 4

Chicken Tikka Masala med bulgur, serveret med kold mynte yoghurt dressing. OBS. Denne ret kan være stærk!

Ret 5

Grillmedister serveret med hjemmerørt kold kartoffelsalat og brød.

Ret 6

Fish and "chips" serveret med broccolislaw og aioli. OBS: Denne ret har kortere holdbarhed pga. fisk!

Ret 7

Vegetariske mini samosas, serveret med bulgur pilavi og grønne bønner.

 

Ret 8

Marineret kyllingebryst til grill, serveret med pastasalat. OBS. kødet er rå og skal tilberedes på grill eller i ovn.

 

Ret 9

Cheese Burger med hjemmelavet dressing og sprød salat, serveret med kartoffelbåde. Vær OBS på holdbarhed på frisk salat!

Ugens menu fra BetterFeast

Smag og behag er en individuel og meget omskiftelig størrelse, særligt blandt vores små kunder. De retter, der glider ned med største tilfredshed den ene uge, smager pludselig ikke godt i ugen efter.

Derfor er det så rart, at du kan sammensætte din menu i Familiekassen, præcis som det passer dig og familien bedst. Du får en frisk menu hver uge med 9 lækre retter at vælge imellem. Alle retter er naturligvis færdigtilberedte og klar til servering efter en tur i ovnen. Det er derfor, vi godt tør love dig en nemmere hverdag.

Ugentlig madplan med et varieret udvalg

Variation og kvalitet er vigtige nøgleord for vores kokke, når de sammensætter den ugentlige madplan til dig. For at få så bredt et udvalg som muligt ser vi mod alle verdenshjørner for at hente inspiration til spændende mad med masser af smag.

Menuen i Familiekassen byder derfor på alt fra elskede danske klassikere fra mormors køkken til vegetarretter og mere eksotiske og krydrede måltidsforslag. På den måde sørger vi for, at der er noget for enhver smag til hele familien.

Børnevenlige livretter i et fast rul

Som nævnt kan du vælge mellem hele 9 retter, når du skal sammensætte maden i ugens måltidskasse. Fire af retterne er særligt børnevenlige og vil være på menuen hver uge i tre måneder, hvorefter de bliver udskiftet med fire nye livretter.

På den måde kan du holde fast i børnenes yndlingsretter uge efter uge i en længere periode. De børnevenlige retter kan for eksempel være:

  • Pasta bolognese med parmesanflager
  • Boller i karry med gnavegulerødder
  • Hamburgerryg med flødekartofler og broccoli
  • Hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler

Menuens øvrige ni retter skifter hver uge, og du kan glæde dig til et skønt miks af vegetarretter, fiskeretter, kødretter og elskede klassikere.

Livretter med smuglergrønt

Vi prioriterer grøntsager og kvalitet højt i hvert eneste måltid. På den måde kan du føle dig sikker på, at den mad, som familien samles om ved spisebordet, er sammensat på en måde, der mætter og smager.

Vi ved, at mange børn har en indbygget modstand mod udefinerbare klumper i maden. Det er derfor, vi har indført begrebet ”smuglergrønt”, hvor vi tilfører grøntsager i maden på en måde, hvor de ikke kan ses. Som navnet antyder smugler vi det grønne indslag ind, når retterne tillader det.

Planlæg fire uger frem

Du kan se ugens menu fire uger frem. Det betyder, at du kan planlægge aftensmaden i god tid og for flere uger ad gangen. Du kan også lade os vælge for dig. Det gør vi nemlig helt automatisk, hvis du ikke har sammensat din egen menu inden den angivne frist.

Uanset hvem der vælger menuen, kan du glæde dig til en nemmere hverdag, hvor ugens aftensmad bliver leveret direkte foran din hoveddør på et aftalt tidspunkt.