Sprød kylling serveret med græske kartofler med rosmarin, mix af grøn og gul zucchini og tzatziki
Ret 2
Mongolian beef serveret med basmatiris og wok grønt med gulerødder, løg, selleri, gul peberfrugt, rød peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. Denne ret kan være stærk!
Ret 3
Pasta a la carbonara med kylling, svampe og parmesan, serveret med fuldkornspasta og mix af broccoli, gulerødder, bønner og rød peber
Ret 4
Klassisk svensk pølseret med kartofler og kyllingepølser, serveret med syltede rødbeder og gnavegrønt
Ret 5
Grøntsagslasagne med spinat, gulerødder, selleri og porrer, lagt sammen med toamatsauce og fuldkornslasagneplader og toppet med revet mozzarella hertil salat-vær opmærksom på holdbarhed på salat!
 
Ret 6
SLIDER frikadelleburger med rødkål, mayo og agurkesalat, serveret med sprøde rustikke pommes frites
 
Ret 7
Chili con carne med kidneybønner, soltørrede tomater, auberginer og squash serveret med vilde ris, creme fraiche og frisk salat- vær obs på holdbarhed på frisk salat! Denne ret kan være stærk!
 
Ret 8
Klassisk fiskefilet serveret med kartofler, persillesovs og bønnesalat med dild og feta.
 
Ret 9
Fuldkornsburger med saftig kyllingeinderfilet med tomatrelish, sprød salat og mayo, serveret med kartoffel rösti. Vær opmærsom på holdbarhed på frisk salat!
Familiekassen uge 18 (29. apr - 5. maj)
Ret 1
Sweet potato falafler serveret med sprøde kartoffelbåde, hummus og gnavegrønt
Ret 2
Svenske bødboller serveret med kartoffelmos, tyttebærsauce og ærter
Ret 3
Pretzel indbagte fish bites serveret med basmati ris, indisk karrysauce og grønne bønner
Ret 4
Mør svinemørbrad i fad med auberginer, squash, løg, peberfrugt og feta, serveret med bulgur.
Ret 5
Saftige kalkunfrikadeller serveret med ris, gul tomatsauce med forårsløg og salat- Vær OBS på holdbarhed på salat!
 
Ret 6
Byg selv pizza med tomat, kylling, ruccola, parmesanflager og pasta vendt med grøn pesto.
 
Ret 7
Fuldkornspasta med grøn sauce med spinat, persille, ærter, bønner og parmesan, med kylling og sprød salat- vær OBS på holdbaarhed på salat!
 
Ret 8
Klassisk hakkebøf med bløde løg og skysauce, serveret med kartofler og babycarotter.
 
Ret 9
Pulled pork burger i fuldkornsbolle med coleslaw og bbqsauce, serveret med sprøde kartoffelbåde.
Familiekassen uge 19 (6. - 12. maj)
Ret 1
Kalkunfrikadeller med stegte mexicomarinerede kartofler og mix af squash, aubergine, peberfrugt og gulerødder.
Ret 2
Oksekødboller i fad med flødepaprikasauce og gul og grøn squash, serveret med fuldkornspasta og gnavegulerødder.
Ret 3
Sprøde forårsruller med fyld af kylling, hvidkål, bønnespirer og porrer, serveret med vilde ris, karrysauce og mix af gulerødder, pastinak og grønne asparges.
Ret 4
Beef shahi korma serveret med bulgur, creme fraiche og mix af kikærter, sorte og edamame bønner. (denne ret kan være let spicy)
Ret 5
Carapulka med skinketern, bacon, coktailpølser, champignon og peberfrugt- toppes med parmesan og serveres med kartoffelmos og sprød salat- vær opmærksom på holdbarhed på frisk salat!
 
Ret 6
Marineret nakke kotelet serveret med varm pastasalat med ruccola. BEMÆRK! Kødet i denne ret er fersk og skal tilberedes på grill eller i ovn/pande. Denne ret har kortere holdbarhed!
 
Ret 7
Gyros marineret kyllingeinderfilet, serveret med stegte kartofler, tzatziki og bønnesalat med rødløg. Denne ret er grillvenlig!
 
Ret 8
Saftige fiskefrikadeller serveret med kartofler, dildsauce og sesambagte gulerødder.
 
Ret 9
Bearnaise burger med hakkebøf i fuldkornsbolle, syltede rødløg, frisk salat og sprøde kartoffelbåde. Denne ret er grillvenlig!
Familiekassen uge 20 (13. - 19. maj)
Ret 1
Rosmarinstegt kalkunfilét serveret med stegte kartofler, tzatziki og grønne bønner. Denne ret er grillvenlig!
Ret 2
Kyllingefrikadeller med pastasalat med ærter, majs, gulerødder og feta i karry/mangodressing.
Ret 3
Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med ris og gnave gulerødder.
Ret 4
Sprødstegt fiskefilet serveret med kartofler, persillesauce og carotter
Ret 5
Grillmedister serveret med hjemmerørt kold kartoffelsalat og brød. Denne ret er grillvenlig!
 
Ret 6
Grillet marineret kyllingebryst serveret med varm bulgursalat med spinat, cherrytomat, champignon, perleløg og peberfrugt. Kødet i denne ret er FERSK og skal grilles eller steges på pande!
 
Ret 7
Mors dags pizza med creme fraiche, kartoffelskiver, marinerede svampe syltede rødløg og babyspinat, serveret med tomatsalat. Denne ret er grillvenlig.
 
Ret 8
Butter chicken serveret med basmatiris og toppet med ananas chutney og cashewnødder.
 
Ret 9
Sloppy Joe burger med coleslaw, agurkesalat og cheddar, serveret med provencekrydrede kartofler.
 
Ret 10
Pasta bolognese serveret med pasta, parmesanflager og cherytomater.
 
Ret 11
Mormors boller i karry med kødboller, ris og gnavegulerødder.
 
Ret 12
Klassisk hamburgeryg med flødekartofler og dampet broccoli.
 
Ret 13
Dansk hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler.