Vi anbefaler

Deklaration

Familiekassen uge 17 (22. - 28. apr)

Ret 1

Sprød kylling serveret med græske kartofler med rosmarin, mix af grøn og gul zucchini og tzatziki

Ret 2

Mongolian beef serveret med basmatiris og wok grønt med gulerødder, løg, selleri, gul peberfrugt, rød peberfrugt, bønnespirer, sukkerærter, skyøresvampe og babymajs. Denne ret kan være stærk!

Ret 3

Pasta a la carbonara med kylling, svampe og parmesan, serveret med fuldkornspasta og mix af broccoli, gulerødder, bønner og rød peber

Ret 4

Klassisk svensk pølseret med kartofler og kyllingepølser, serveret med syltede rødbeder og gnavegrønt

Ret 5

Grøntsagslasagne med spinat, gulerødder, selleri og porrer, lagt sammen med toamatsauce og fuldkornslasagneplader og toppet med revet mozzarella hertil salat-vær opmærksom på holdbarhed på salat!

 

Ret 6

SLIDER frikadelleburger med rødkål, mayo og agurkesalat, serveret med sprøde rustikke pommes frites

 

Ret 7

Chili con carne med kidneybønner, soltørrede tomater, auberginer og squash serveret med vilde ris, creme fraiche og frisk salat- vær obs på holdbarhed på frisk salat! Denne ret kan være stærk!

 

Ret 8

Klassisk fiskefilet serveret med kartofler, persillesovs og bønnesalat med dild og feta.

 

Ret 9

Fuldkornsburger med saftig kyllingeinderfilet med tomatrelish, sprød salat og mayo, serveret med kartoffel rösti. Vær opmærsom på holdbarhed på frisk salat!

Familiekassen uge 18 (29. apr - 5. maj)

Ret 1

Sweet potato falafler serveret med sprøde kartoffelbåde, hummus og gnavegrønt

Ret 2

Svenske bødboller serveret med kartoffelmos, tyttebærsauce og ærter

Ret 3

Pretzel indbagte fish bites serveret med basmati ris, indisk karrysauce og grønne bønner

Ret 4

Mør svinemørbrad i fad med auberginer, squash, løg, peberfrugt og feta, serveret med bulgur.

Ret 5

Saftige kalkunfrikadeller serveret med ris, gul tomatsauce med forårsløg og salat- Vær OBS på holdbarhed på salat!

 

Ret 6

Byg selv pizza med tomat, kylling, ruccola, parmesanflager og pasta vendt med grøn pesto.

 

Ret 7

Fuldkornspasta med grøn sauce med spinat, persille, ærter, bønner og parmesan, med kylling og sprød salat- vær OBS på holdbaarhed på salat!

 

Ret 8

Klassisk hakkebøf med bløde løg og skysauce, serveret med kartofler og babycarotter.

 

Ret 9

Pulled pork burger i fuldkornsbolle med coleslaw og bbqsauce, serveret med sprøde kartoffelbåde.

Familiekassen uge 19 (6. - 12. maj)

Ret 1

Kalkunfrikadeller med stegte mexicomarinerede kartofler og mix af squash, aubergine, peberfrugt og gulerødder.

Ret 2

Oksekødboller i fad med flødepaprikasauce og gul og grøn squash, serveret med fuldkornspasta og gnavegulerødder.

Ret 3

Sprøde forårsruller med fyld af kylling, hvidkål, bønnespirer og porrer, serveret med vilde ris, karrysauce og mix af gulerødder, pastinak og grønne asparges.

Ret 4

Beef shahi korma serveret med bulgur, creme fraiche og mix af kikærter, sorte og edamame bønner. (denne ret kan være let spicy)

Ret 5

Carapulka med skinketern, bacon, coktailpølser, champignon og peberfrugt- toppes med parmesan og serveres med kartoffelmos og sprød salat- vær opmærksom på holdbarhed på frisk salat!

 

Ret 6

Marineret nakke kotelet serveret med varm pastasalat med ruccola. BEMÆRK! Kødet i denne ret er fersk og skal tilberedes på grill eller i ovn/pande. Denne ret har kortere holdbarhed!

 

Ret 7

Gyros marineret kyllingeinderfilet, serveret med stegte kartofler, tzatziki og bønnesalat med rødløg. Denne ret er grillvenlig!

 

Ret 8

Saftige fiskefrikadeller serveret med kartofler, dildsauce og sesambagte gulerødder.

 

Ret 9

Bearnaise burger med hakkebøf i fuldkornsbolle, syltede rødløg, frisk salat og sprøde kartoffelbåde. Denne ret er grillvenlig!

Familiekassen uge 20 (13. - 19. maj)

Ret 1

Rosmarinstegt kalkunfilét serveret med stegte kartofler, tzatziki og grønne bønner. Denne ret er grillvenlig!

Ret 2

Kyllingefrikadeller med pastasalat med ærter, majs, gulerødder og feta i karry/mangodressing.

Ret 3

Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med ris og gnave gulerødder.

Ret 4

Sprødstegt fiskefilet serveret med kartofler, persillesauce og carotter

Ret 5

Grillmedister serveret med hjemmerørt kold kartoffelsalat og brød. Denne ret er grillvenlig!

 

Ret 6

Grillet marineret kyllingebryst serveret med varm bulgursalat med spinat, cherrytomat, champignon, perleløg og peberfrugt. Kødet i denne ret er FERSK og skal grilles eller steges på pande!

 

Ret 7

Mors dags pizza med creme fraiche, kartoffelskiver, marinerede svampe syltede rødløg og babyspinat, serveret med tomatsalat. Denne ret er grillvenlig.

 

Ret 8

Butter chicken serveret med basmatiris og toppet med ananas chutney og cashewnødder.

 

Ret 9

Sloppy Joe burger med coleslaw, agurkesalat og cheddar, serveret med provencekrydrede kartofler.

 

Ret 10

Pasta bolognese serveret med pasta, parmesanflager og cherytomater.

 

Ret 11

Mormors boller i karry med kødboller, ris og gnavegulerødder.

 

Ret 12

Klassisk hamburgeryg med flødekartofler og dampet broccoli.

 

Ret 13

Dansk hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler.