Pak ud

Pak ud

Prik hul

Prik hul

ovn ikon

Varm op

Servér

Hverdagskassen

Pris fra 512,-

VÆLG MELLEM

Morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider

Mest populære

Familiekassen

Pris fra 456,-

VÆLG MELLEM

13 Forskellige retter hver uge

3-5 dages mad om ugen

2-5 personer

Livsstilskassen

Pris fra 748,-

Baseret på en 5-dages madplan

Morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider

Kickstarterkassen

Pris fra 748,-

4 UGERS Kickstarter

Livsstilskassen

3 dages smoothiekur

Træningsplan.

Smoothiekassen

Pris fra 500,-

3-dages smoothiekur - tre velsmagende og friske varianter. De kan også bruges som et mellemmåltid, eller hvis du bare er lækkersulten!

Hvad er der på menuen de næste par uger?

Se ugens menu 4 uger frem

Hvad skal vi spise i aften?

Du kender sikkert spørgsmålet, der dag efter dag trænger sig på. Uanset hvor kulinarisk kreativ du er, så kommer vi ikke uden om, at det er svært at vride varierede og indbydende aftensmåltider ud af trætte forældrehjerner hver eneste dag året rundt. I en travl hverdag ender vi derfor ofte med de samme 4-5 retter, ofte indkøbt i hast på vej fra A til B og tilberedt med et utålmodigt barn om benet. Hvad kan du bedst li’? At bruge tiden på det, der betyder noget? Eller på madplaner, indkøb, madlavning og opvask?

Hos BetterFeast har vi fundet en perfekt måltidsløsning, der hjælper dig i hverdagen. Vi tilbyder måltidskasser med færdigtilberedt mad, der smager som hjemmelavede favoritter. Vi lover dig, at det er nemt. Du får hverken lister med irrelevante informationer eller lange, indviklede opskrifter, der er vanskelige at forholde sig til midt i familiesnak, lektielavning, søskendekonflikter og hvem-kører-til-fodbold-i dag-planlægning. BetterFeast er den nemmeste måltidskasse. Vi har et ønske om at forbedre din hverdag og gøre hvert måltid til en fest – forberedelsen tager nemlig kun 5 minutter.

I stedet får du mad, der er lavet klar til dig af vores dygtige kokke. Måltiderne er pakket i praktiske og ovn-venlige bakker med tydelig angivelse af tilberedningstid og -måde direkte på hver bakke. Det er nemlig så nemt, at det ikke fylder mere end et par linjer. Du skal hverken snitte, hakke eller skrælle, men kun komme bakkerne direkte i ovnen og varme op i den angivne tid. Herefter er maden klar til servering. Du bestemmer selv, om du vil servere direkte fra bakkerne eller lade maden få en mellemlanding i skåle og fade, inden den rammer tallerkenerne. Fordi tilberedningen er så nem og foregår direkte i den medsendte emballage, står du tilbage med minimal opvask.

Vi ved, at tid er en luksus. Når du vælger en måltidskasse fra BetterFeast, vælger du samtidig tid og overskud til. De dyrebare timer med familien bliver pludselig ikke længere spist op af kedelige indkøbsture og stressende madlavning. Du vil hurtigt opdage, hvor meget tid du får frigivet, når du ikke skal planlægge, handle ind, snitte, hakke, koge, stege og vaske op. I stedet kan du bruge din tid på alt det, der er vigtigt i dit liv.

bestik liggende

Kvalitetsmad tilberedt med kærlighed

Hos BetterFeast elsker vi at lave mad til dig. Maden bliver lavet i Danmark af vores dygtige kokke. Vi sætter en ære i at lave mad af gode råvarer, ligesom vi går efter at handle lokalt og efter sæson, når det kan lade sig gøre.

Når maden er færdigtilberedt, bliver den pakket ved korrekt temperatur i måltidsbakker, der er lavet af genbrugsmateriale. Måltidsbakkerne pakkes sammen med is i en kasse og fragtes direkte til din hoveddør af transportvirksomheden Gordon Delivery, der kører med køl i deres leveringsbiler. På den måde sikrer vi, at du altid modtager mad, der er helt afkølet. Gordon Delivery informerer dig undervejs via SMS så du ved hvornår de forventer at levere din måltidskasse.
Hvis du bor i hus og ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du skrive til chaufføren via linket i den SMS du modtager fra Gordon, torsdagen inden din levering. I den kan du skrive hvor kassen kan stilles.
Bor du i etageejendom, gælder andre regler, da Gordon Delivery ikke stiller kassen udenfor opgangsdøren. Derfor skal du være hjemme på leveringstidspunktet, for at være sikker på at få din kasse. Det er altid dit ansvar at chaufføren har adgang til din opgang.

Vi anbefaler, at du sætter måltidsbakkerne i køleskabet hurtigst muligt. Har du valgt retter med fisk i din menu, er det en god idé at spise dem først på ugen for at få den friskeste madoplevelse. Måltiderne varmes direkte i emballagen i ovnen ved maks. 180 grader i 20-30 minutter. Bemærk, at vores emballage ikke tåler at blive opvarmet ved temperaturer over 200 grader. På hver måltidsbakke finder du information om tilberedningen.

Her kan du se en video, hvor Rebecca fra BetterFeast fortæller dig, hvordan du håndterer måltidskasserne fra levering, til opvarmning og servering.