Vi anbefaler

Deklaration

Familiekassen uge 19 (6. - 12. maj)

Ret 1

Kalkunfrikadeller med stegte mexicomarinerede kartofler og mix af squash, aubergine, peberfrugt og gulerødder.

Ret 2

Oksekødboller i fad med flødepaprikasauce og gul og grøn squash, serveret med fuldkornspasta og gnavegulerødder.

Ret 3

Sprøde forårsruller med fyld af kylling, hvidkål, bønnespirer og porrer, serveret med vilde ris, karrysauce og mix af gulerødder, pastinak og grønne asparges.

Ret 4

Beef shahi korma serveret med bulgur, creme fraiche og mix af kikærter, sorte og edamame bønner. (denne ret kan være let spicy)

Ret 5

Carapulka med skinketern, bacon, coktailpølser, champignon og peberfrugt- toppes med parmesan og serveres med kartoffelmos og sprød salat- vær opmærksom på holdbarhed på frisk salat!

 

Ret 6

Marineret svinekotelet serveret med varm pastasalat med ruccola. BEMÆRK! Kødet i denne ret er fersk og skal tilberedes på grill eller i ovn/pande. Denne ret har kortere holdbarhed!

 

Ret 7

Gyros marineret kyllingeinderfilet, serveret med stegte kartofler, tzatziki og bønnesalat med rødløg. Denne ret er grillvenlig!

 

Ret 8

Saftige fiskefrikadeller serveret med kartofler, dildsauce og sesambagte gulerødder.

 

Ret 9

Bearnaise burger med hakkebøf i fuldkornsbolle, syltede rødløg, frisk salat og sprøde kartoffelbåde. Denne ret er grillvenlig!

Familiekassen uge 20 (13. - 19. maj)

Ret 1

Urtemarineret kalkunfilét serveret med stegte kartofler, tzatziki og grønne bønner. Denne ret er grillvenlig!

Ret 2

Kyllingefrikadeller med pastasalat med ærter, majs, gulerødder og feta i karry/mangodressing.

Ret 3

Klassisk mørbrad a la creme med svampe, serveret med ris og gnave gulerødder.

Ret 4

Sprødstegt fiskefilet serveret med kartofler og persillesauce

Ret 5

Grillmedister serveret med hjemmerørt kold kartoffelsalat og brød. Denne ret er grillvenlig!

 

Ret 6

Grillet marineret kyllingebryst serveret med varm bulgursalat med spinat, cherrytomat, champignon, perleløg og peberfrugt. Kødet i denne ret er FERSK og skal grilles eller steges på pande! Denne ret har kortere holdbarhed!

 

Ret 7

Mors dags pizza med creme fraiche, kartoffelskiver, marinerede svampe syltede rødløg og babyspinat, serveret med tomatsalat. Denne ret er grillvenlig.

 

Ret 8

Butter chicken serveret med basmatiris og toppet med ananas chutney og cashewnødder.

 

Ret 9

Sloppy Joe burger med coleslaw, agurkesalat og cheddar, serveret med provencekrydrede kartofler.

 

Ret 10

Pasta bolognese serveret med pasta, parmesanflager og cherytomater.

 

Ret 11

Mormors boller i karry med kødboller, ris og gnavegulerødder.

 

Ret 12

Klassisk hamburgerryg med flødekartofler og dampet broccoli.

 

Ret 13

Dansk hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler.

Familiekassen uge 21 (20. - 26. maj)

Ret 1

Minibøffer serveret med minirösti, majskolber og sauce bearnaise. Denne ret er grillvenlig!

Ret 2

Græsk kylling i fad med auberginer, squash, peberfrugt og tomat, serveret med brune ris

Ret 3

Klassiske frikadeller serveret med stuvet hvidkål og kartofler

Ret 4

Stegt kyllingebryst serveret med kartofler, paprikasauce og salat- tjek holdbarhed på salat! Denne ret er grillvenlig!

Ret 5

Vegetarchili med sorte bønner, kikærter, peberfrugt, squash, spinat og edamamebønner, serveret med brød og creme fraiche.

 

Ret 6

Grillet marineret nakkekotelet serveret med kartoffelsalat med forårsløg, dild, feta og bønner i olie/edike dressing. Kødet i denne ret er FERSK og skal steges på grill eller pande!

 

Ret 7

Rugpaneret sejfilet serveret med asiatisk rissalat med vilde ris, asparges, citrongræs, koriander, gulerødder og pastinakstrimler.

 

Ret 8

Karry kål med oksekød, gulerødder, peberfrugt og hvidkål i rød karry, serveret med vilde ris og edamamebønner. Denne ret kan være stærk!

 

Ret 9

Crispy Chicken Burger med mayo, mango chutney og sprød salat, serveret med sprøde kartofler. Vær opmærksom på holdbarhed på frisk salat!

 

Ret 10

Pasta bolognese serveret med pasta, parmesanflager og cherytomater.

 

Ret 11

Mormors boller i karry med kødboller, ris og gnavegulerødder.

 

Ret 12

Klassisk hamburgerryg med flødekartofler og dampet broccoli.

 

Ret 13

Dansk hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler.

Familiekassen uge 22 (27. maj - 2. jun)

Ret 1

Kyllingespyd med bbq dressing, serveret med stegte kartofler og majskolber. Denne ret er grillvenlig!

Ret 2

Cremet pastaret med strimler af oksekød, hakket spinat, broccoli og svampe, hertil frisk salat- vær opmærksom på holdbarhed på salat!

Ret 3

Saftige kalkunfrikadeller serveret med vilde ris, gul tomatsauce og mix af gule bønner, broccoli og rød peber.

Ret 4

Sprøde torskenuggets serveret med kartofler, krydderurtedressing og mix af broccoli og gulerødder. Denne ret skal spises først på ugen da den indeholder fisk!

Ret 5

Klassisk mørbradgryde med pølser og bacon, serveret med hvide ris og salat. Vær opmærksom på holdbarhed på salat!

 

Ret 6

"Byg selv" grillspyd med oksefrikadeller og tomater, serveret med stegte kartofler og aioli. Denne ret er grillvenlig!

 

Ret 7

Marineret grillet kyllingebryst, serveret med bulgursalat med feta, bønner, semidried cherrytomater og ruccola. Kødet i denne ret er FERSK og skal tilberedes på grill eller pande! Vær opmærksom på holdbarhed på salat!

 

Ret 8

Kylling med sticky sauce, basmatiris, broccoli og ristet sesam dressing. Denne ret kan være stærk!

 

Ret 9

Pulled pork burger med coleslaw, bbq dressing og sprøde kartoffelbåde

 

Ret 10

Pasta Bolognese med smuglergrønt af gulerod, selleri og porre, toppet med parmesanflager og friske cherrytomater

 

Ret 11

Mormors boller i karry serveret med hvide ris og gnavegrønt

 

Ret 12

Klassisk hamburgerryg serveret med flødekartofler og dampet broccoli

 

Ret 13

Dansk hakkebøf med bløde løg, serveret med kartofler og brun sauce