Hverdagskassen uge 04 (20. - 26. jan)
Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold havre/æblegrød med solbærtopping
Middag: Sandwich med pestokylling, ost og salat
Aften: Fiskefrikadeller m. kartofler, persillesauce og gnave gulerødder
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Spidskåls salat m. æg, hvedekerner & hummus
Aften: Græsk farsbrød med tzatziki, kartofler og bønnefritter
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Rugbolle med æble og chokolade, hertil mandler
Middag: Edamamebønnesalat med tomat og tzatziki
Aften: Kalkunfrikadeller m. pasta, paprikasauce og broccoli
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Bæryoghurt med quinoa müsli
Middag: Bulgursalat med mango, edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Kyllingelårfilet med Kartofler, skysauce
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med stikkelsbærkompot
Middag: Pastasalat med kylling og feta i karrydressing
Aften: Indisk dahl med Raita og brød