Vi anbefaler

Deklaration

Hverdagskassen uge 20 (12. - 18. maj)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med rødbedehummus og salat
Aften: Sommer dahl med syltede gulerødder og brød
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med grillede peber, ærter og tomat
Middag: Speltsalat med avokado og kylling
Aften: Pasta bolognese med parmesanost og tomater.
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Chiagrød med jordbær
Middag: Sprød kernesalat med broccoli, hvidkål og edamame
Aften: Kalkunfrikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Rugbolle med gulerod og rosin hertil nødder og tomat
Middag: Rød bulgursalat med eggbite, tomat og brød
Aften: Gyros marineret kylling med kartofler, tzatziki og bønner
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Fersken yoghurt med paleomüsli
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Hakkebøf med kartofler, ærter og skysovs

Hverdagskassen uge 21 (19. - 25. maj)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Sommergrød med hyldeblomst og jordbærkompot
Middag: Sandwich med kyllingesalat
Aften: Pasta Carbonara med kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med squash og rød peber, serveret med brød
Middag: Perlebygsalat med forårsløg og kylling
Aften: Chicken Tikka Masala med couscous og mynteyoghurt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Chiagrød med hindbær
Middag: Quinoasalat, kylling, rødbede og hummus
Aften: Kalkunfrikadeller med kartofler, skysauce og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Bulgursalat med grillet grønt og kylling
Aften: Samosa med bulgur pilavi
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Skyr med mango/ananastopping
Middag: Pastasalat m. kylling, pesto og soltørrede tomater
Aften: Oksefrikadeller med kartofler, sauce bearnaise og grønt

Hverdagskassen uge 22 (26. maj - 1. jun)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Grovbrød med hummus og råkost
Aften: Hakkebøf med kartofler, bearnaise og marinerede tomater
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Fiskenuggets med urtedressing og bagte gulerødder
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Chiagrød med kokos og ananaskompot
Middag: Stegt kylling med kikærtesalat med grillede peber
Aften: Marineret kylling med kartofler, kold sauce og sukkerærter
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Butter chicken med bulgur og chutney
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Middelhavs pastasalat
Aften: Vegetarchili med naanbrød og creme fraiche

Hverdagskassen uge 23 (2. - 8. jun)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Rawgrød med æble, valnød og rosin
Middag: Sandwich med pestokylling og salat
Aften: Marineret kylling med kartofler og coleslaw
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogte æg med brød og mandler
Middag: Rødbedesalat med bulgur og kylling
Aften: Fiskedeller med kartofler, grønt og sauce hollandaise
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Chiagrød med mango
Middag: Rustik salat med mandler og hvidløgsdressing
Aften: Forårsrulle med ris, karrysauce og bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Rugbolle med æble og chokolade hertil mandler
Middag: Quinoasalat med tomat, squash og kylling
Aften: Oksekødboller i tomatsauce med pasta
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Græsk yoghurt med blåbær og quinoamüsli
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Kyllingefrikassé hertil kartofler og juliennemix