Vi anbefaler

Deklaration

Hverdagskassen uge 03 (13. - 19. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kakaogrød med kokos
Middag: Sandwich med kylling og ost
Aften: BBQ kylling med vilde ris og grønt
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med spinat & ost, serveret med brød og tomater
Middag: Grøn bulgursalat med spinat og tomat
Aften: Quinoabøf med stuvede ærter og kartofler
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med jordbær/rabarber kompot
Middag: Mexicansk salat
Aften: Tyrkiske kødboller med bulgur, tomatsauce og bønner
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med honning og ost
Middag: Quinoasalat med tomat, squash og kalkunfrikadelle
Aften: Jordskoksuppe med kylling og brød
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med luxusmüsli
Middag: Pastasalat med kylling, rød pesto, majs og feta
Aften: Urtemarineret kalkun med ris, sød chilisauce

Hverdagskassen uge 04 (20. - 26. jan)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Kold havre/æblegrød med solbærtopping
Middag: Sandwich med pestokylling, ost og salat
Aften: Fiskefrikadeller m. kartofler, persillesauce og gnave gulerødder
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og rugknækkere med havsalt
Middag: Spidskåls salat m. æg, hvedekerner & hummus
Aften: Græsk farsbrød med tzatziki, kartofler og bønnefritter
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Rugbolle med æble og chokolade, hertil mandler
Middag: Edamamebønnesalat med tomat og tzatziki
Aften: Kalkunfrikadeller m. pasta, paprikasauce og broccoli
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Bæryoghurt med quinoa müsli
Middag: Bulgursalat med mango, edamamebønner og chili/ingefærdressing, toppet med peanuts
Aften: Kyllingelårfilet med Kartofler, skysauce
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med stikkelsbærkompot
Middag: Pastasalat med kylling og feta i karrydressing
Aften: Indisk dahl med Raita og brød

Hverdagskassen uge 05 (27. jan - 2. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Powergrød
Middag: Sandwich med tomatspread, kylling og salat
Aften: Thai ramen suppe med kylling
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med rugbrød og marmelade
Middag: Rustik salat med mandler og hvidløgsdressing
Aften: Hakkebøf m. kartofler, bløde løg og ærter
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Græsk yoghurt m. kirsebærkompot
Middag: Grøn bulgursalat med hummus og pita
Aften: Pasta a la carbonara
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg m. tomat og fiberbrød
Middag: Hvedekernesalat med falafler
Aften: Chili con carne m. vilde ris, cremefraiche og gnavegrønt
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Ingefærskyr med nøddemix
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Quinoabøf med stuvede ærter og kartofler

Hverdagskassen uge 06 (3. - 9. feb)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Grød med gulerod, tranebær & valnødder
Middag: Sandwich med kylling og haydari
Aften: Kylling i karry med vilde ris og gnavegrønt
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs m. brød
Middag: Speltsalat med avokado og kylling
Aften: Oksefrikadeller med kartofler, sauce bearnaise og grønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Græsk yoghurt med blåbær og nøddetopping
Middag: Sprød kernesalat m. broccoli, hvidkål og edamame F
Aften: Kyllingelårfilet med pasta, cremet tomat sauce og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Rugbolle med æble og chokolade hertil mandler
Middag: Frokost m. tun, æg, edamamebønner og brød
Aften: Gyros marineret kylling med kartofler, tzatziki & bønner
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med æble/ribs kompot og hakkede mandler
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Kalkunfrikadeller m. kartofler, skysauce og bønner