Vi anbefaler

Deklaration

Hverdagskassen uge 19 (6. - 12. maj)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Peanutbuttergrød med chokolade
Middag: Sandwich med pulled chicken, salat og tomatrelish
Aften: Gyros marineret kylling med kartofler, tzatziki og bønner
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Omelet med grovbrød
Middag: Rustik salat med mandler og hvidløgsdressing
Aften: Beef shahi korma med bulgur og gulerødder
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kvark med solbær/hindbær topping
Middag: Quinoasalat, kylling, rødbede og hummus
Aften: Oksekødboller i fad med pasta
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Hytteost med mandler hertil ciabatta og tomat
Middag: Kikærtesalat med salatost og urter
Aften: Kalkunfrikadeller med marinerede kartofler og grønt
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Fersken yoghurt med paleomüsli
Middag: Pastasalat med kylling i karry/paprikadressing
Aften: Stegt kyllingebryst med brune ris, karrysauce og grønt

Hverdagskassen uge 20 (13. - 19. maj)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Chiagrød med hindbær og hyldeblomst
Middag: Sandwich med rødbedehummus og salat
Aften: Salat med hvedekerner og broccolinuggets
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med grillede peber, ærter og tomat
Middag: Speltsalat med avokado og kylling
Aften: Kyllingefrikadeller med ris, karrysauce og gnavegrønt
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kefir med stenalder müsli
Middag: Sprød kernesalat med broccoli, hvidkål og edamame
Aften: Spaghetti Bolognese hertil cherrytomater
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Rugbolle med gulerod og rosin hertil mandler og tomat
Middag: Rød bulbursalat med eggbite, tomat og brød
Aften: Hvidløgsmarineret kylling med kartofler og tzatziki
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: yoghurt med jordbær og paleomüsli
Middag: Grøn pastasalat med oksekødboller
Aften: Butter chicken med bulgur og chutney

Hverdagskassen uge 21 (20. - 26. maj)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Sommergrød med hyldeblomst og jordbærkompot
Middag: Sandwich med kyllingesalat
Aften: Salat med marinerede kartofler og falafler
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Scrambled eggs med squash og rød peber, hertil brød
Middag: Perlebygsalat med forårsløg og kylling
Aften: Vegetarchili med bulgur og creme fraiche
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Skyr med mango/ananastopping
Middag: Quinoasalat med kylling, rødbede og hummus
Aften: Stegt kyllingebryst med kartofler, paprikasauce og ærter
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Grovbrød med marmelade og ost
Middag: Bulgursalat med grillet grønt og kylling
Aften: Karrykål med oksekød hertil ris og edamamebønner
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Kvark med solbær/hindbær topping
Middag: Pastasalat med kylling, pesto og soltørrede tomater
Aften: Græsk kylling i fad med brune ris

Hverdagskassen uge 22 (27. maj - 2. jun)

Dag 1 - Vi anbefaler Mandag
Morgen: Birchergrød med hasselnødder
Middag: Grovbrød med hummus og råkost
Aften: Salat med majs og kyllingespyd
Dag 2 - Vi anbefaler Tirsdag
Morgen: Hytteost med brød og marmelade
Middag: Asiatisk rissalat
Aften: Fiskenuggets med urtedressing og bagte gulerødder
Dag 3 - Vi anbefaler Onsdag
Morgen: Kokos skyr med hindbær/æblekompot
Middag: Stegt kylling med kikærtesalat med grillede peber
Aften: Kalkunfrikadeller med ris, gul tomatsauce og grønt
Dag 4 - Vi anbefaler Torsdag
Morgen: Kogt æg med tomat og fiberbrød
Middag: Hvedekernesalat med edamamebønner
Aften: Pastaret med oksekød spinat, broccoli og svampe
Dag 5 - Vi anbefaler Fredag
Morgen: Vaniliekvark med quinoamüsli
Middag: Middelhavs pastasalat
Aften: Oksefrikadeller med stegte kartofler, zucchini og karry/mangodressing