Køkken på Djursland

Spar tid på indkøb og tilberedning

Levering i hele Danmark

Nemmere hverdag

Klargjort på 2 min.

Køkken på Djursland

Spar tid på indkøb og tilberedning

Levering i hele Danmark

Nemmere hverdag

Klargjort på 2 min.

Smoothiekassen

500 kr.

  • 3 dages smoothiekur
  • 5 daglige smoothies
  • 3 friske smagsvarianter
  • Drikkeklar
  • Gratis levering i hele landet

Hvad siger vores kunder om BetterFeast

Klart den letteste at tilberede

“Vi har efterhånden prøvet en del forskellige måltidskasser, men den fra BetterFeast er klart den letteste at tilberede og den der har været mest velsmagende.

Birgitte

Det nemmeste og bedste madsted

“Ud af 3 afprøvede madsteder, har dette været det nemmeste og bedste. Vi har nu været kunde hos dem i mere end et år, og de har et stort udvalg, god fleksibilitet og rigtig fin service!”

Morten

Vi elsker BetterFeast hjemme hos os

“Vi elsker BetterFeast hjemme hos os, har gjort hverdagen meget nemmere. Jeg må indrømme færdigt mad, var jeg en smule skeptisk overfor men det smager over alt forventning.”

Ida

God og sund mad

“Jeg har i perioder så travlt i mit selvstændige virke, at det kniber med at få lavet god, sund mad. Derfor er jeg dybt taknemmelig for det fine koncept som BetterFeast giver mig.“

Marianne

BetterFeast har gjort livet så behageligt nemt

“BetterFeast har gjort livet så behageligt nemt for mig. Variationen i de forskellige retter har gjort at jeg ikke længere blot spiser den samme pasta-ret gennem en hel uge. Skal heller ikke bruge tid på madlavningen.”

Jonas

Aldrig har madlavning været nemmere

“Vi er ovenud begejstrede!!! Aldrig har madlavning været nemmere, risen eller pasta koges med lidt vand i ‘bøtten’ sammen med retten der lunes og vupti… så er der mad.“

Tine

Alt fra eksotisk mad til gamle danske retter

“Super nemt at kigge på hjemmesiden for at vælge retter. Der er alt fra nyt eksotisk mad til gamle danske retter. Får besked dagen før med leveringstid og besked når maden er leveret med et billede af hvor kassen stilles.”

Lotte

Fantastisk løsning for travle husstande

“Fantastisk løsning for travle husstande med 50 timers arbejde om ugen. Med BetterFeast kan vi nemlig slippe for at bruge unødvendig tid på indkøb og madlavning, og i stedet bruge den tid sammen med vores børn.”

Søren

Levering

BetterFeast leverer mad hver søndag. Lige meget hvor i landet du bor, så vil søndag altid være leveringsdagen.

Er du i tvivl om noget med leveringen kan du kontakte os på telefon 88 63 80 03 eller mail info@betterfeast.dk

Maden bliver naturligvis pakket ved korrekt temperatur og den leveres i en kasse vedlagt is, således at du ikke behøver at være hjemme på leveringstidspunktet. Vi gør brug af Gordon Delivery, deres leveringsbiler kører med køl, så vi sikrer, at din mad altid kommer frem helt afkølet. Du vil modtage en sms nogle dage, før din kasse bliver leveret ved din dør. De ringer på dørklokken for personlig levering - hvis du ikke er hjemme stilles kassen på et aftalt sted.

Tilberedning

Maden, som du modtager fra os, er klar til at blive spist (bortset fra nogle få ting som pasta eller ris fra familiekassen). Du skal hverken snitte eller skrælle. Det eneste, du skal gøre, er at varme maden. Med familiekassen er det et krav, at du opvarmer maden i ovnen. Hvis du ikke har adgang til en ovn, er der vores andre måltidskasser, som kan opvarmes i mikroovnen.

Ovn
Maks. 180 grader i 20-30 minutter.

Mikroovn
2-3 minutter.

Vores emballage tåler ikke over 200 grader.

BetterFeast’ smoothiekasse

5 x solskinskys

Appelsinjuice fra koncentrat. Pasteuriseret., Pureret ananas 32%, abrikoser 31%, æble, bananer, passionsfrugtsjuicekoncentrat, salt og antioxidationmiddel (citronsyre og askorbinsyre). Puréen er varmebehandlet og løsfrossen i stykker., Bananpuré(16%)

Næringsindhold per 100 gr.:
Energi 237kJ / 56kcal
Fedt 0,43g
Heraf mættede fedtsyrer 0,02g
Kulhydrat 12g
Heraf sukkerarter 10,5g
Protein 0,78g
Salt 0,04g

5 x røde læber

Æblejuice*(44%), bananpuré (18%), æble*(17%), drue*, jordbær*(8%) og lilla gulerodsjuice*. *Fra koncentrat.

Næringsindhold per 100 gr.:
Energi 248kJ / 59kcal
Fedt 0,5g
Heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 13g
Heraf sukkerarter 12g
Protein 0,5g
Salt 0g

5 x grøn glæde

Appelsinjuice fra koncentrat. Pasteuriseret., bananpuré(20%), 100% puré af mangofrugter. pasteuriseret produkt (varmebehandlet)., ærter, purérede ananas., ingefær 28 %, vand, maltodextrin, salt, vegetabilsk olie (palme), eddike, sukker, fibre fra citrusskal, fortykningsmiddel (xanthangummi)., Lime saft fra koncentrat, konseveringsmiddel: (E223. Indeholder SULFITTER)

Næringsindhold per 100 gr.:
Energi 262kJ / 62kcal
Fedt 0,54g
Heraf mættede fedtsyrer 0,09g
Kulhydrat 12,42g
Heraf sukkerarter 10,65g
Protein 1,23g
Salt 0,10g

 

Holdbarhed: 4 dage fra levering. Produktet opbevares på køl. Max 3 måneder i fryseren

Hvornår vil i modtage jeres levering?

+0